Apartment with stone walls
Long and narrow plan. Re-allocation and optimization of the available spaces

Located on the top of five floors, the apartment of about 70 square metres was badly arranged and in poor condition. The Carles Enrich Studio renovates the interior spaces, giving life to concatenated and bright spaces, with a careful design

The apartment is 70 square metres and is located on the top floor of a building. The plan is long and narrow, 3.20x17 metres. On the two short sides, the house overlooks the street, through a French window and the inner courtyard.

Apartment stone walls

The objective of the project is to redistribute the space, optimizing the available space. The first step is to strip the interior of the partitions and redesign it. The result is a series of spaces concatenated among them

Apartment stone walls

The kitchen and bathroom are distributed in such a way to simplify the installations. Two large cabinets, which incorporate private spaces and partition walls, make up the storage space

Apartment stone walls

Gallery