Historical office of the telegraph redesigned
Restyling of a historic building. The former Telegraph becomes a contemporary office.

An award-winning project in the field of architecture and interior design, the former historical telegraph office has been redesigned to house contemporary offices, enhancing the historic structure, which remains unchanged

The restyling of a former historical telegraph office in favour of contemporary offices has won numerous awards, both in the field of architecture and in the field of interior design. The historical structure remains unchanged and is enhanced

Historical building ex telegraph

The aim of the project is to connect two large historical rooms, of considerable height, adorned with pillars and frescoes on the ceiling and to integrate two minimalist "boxes" that act as offices in them

Historical building ex telegraph

Historical and minimalist elements are combined: a linear design is achieved with the doors, lifts and office units, in contrast to the historical elements of the building and to "richer" details, such as the wrought iron railings

Historical building ex telegraph

A combination of styles capable of enhancing a historic building and giving it great added architectural value

Historical building ex telegraph

Gallery