Restructuring
Small renovation with a unique design. Northern Lights ricochet through living spaces

The key to the design of this small renovation by Stukel Architecture is the ability to reflect light back into the interior, with a corner strip acting as a reflector to illuminate the living spaces

An enlarged eave band acts as a reflector, which in turn uses the neighboring wall to illuminate the kitchen, living room and dining room, through windows located within a woodwork wall

Dwelling renovation

The side passageway is 1.5 meters wide and connected to both the living spaces and the courtyard, so that the feeling of space in the small site can be increased. In addition, portions of the frontage of the housing that included some wet areas and a bedroom were renovated

Dwelling renovation

Gallery